Olajfaló térkőtisztító - Hamarosan rendelhető!

Az új csodaszerünk baktériumokkal bontja le az olajszennyeződést teljesen környezetbarát módon. A terméket hamarosan megtalálja a webáruházban.

ODO YACHT TISZTÍTÓ

Könnyedén eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket. A termék hamarosan elérhető a webáruházban.

ODO MOSÓ- ÉS TISZTÍTÓSZEREK

Kíváló minőségű termékeinket egy kattintással megvásárolhatja a webáruházunkban.

Elérhetőségek

Total Clean Kft.

Cím: 8258 Badacsonytomaj,
Fő u. 1
Telefon: +36302220035
E-mail: info@totalclean.hu


Bemutatkozás


Üdvözöljük Honlapunkon!

Ismerje meg az ODO márkanév születését és méltán népszerű termékeit, melyek megoldást kínálnak az olyan bonyolultnak tűnő takarítási feladatokra, mint a térkő tisztítása, vitorla és yacht tisztítás.

A Total Clean 2001 Kft. kezdetben főleg takarítási, tisztítási feladatokat látott el. Mindig fontos feladatunknak tekintettük, hogy munkánk során olyan kiváló minőségű tisztítószereket alkalmazzunk, amelyek környezetbarát módon távolítják el a legmakacsabb szennyeződéseket is.

A 2000-es években a térkőtisztítás még viszonylag nehéz feladatnak bizonyult, mert nem állt rendelkezésre olyan tisztítószer, ami teljes mértékben eltávolította volna a lerakódott olaj és zsír eredetű szennyeződéseket. Cégünk párhuzamosan a takarítási munkák mellett, erre a problémára kereste a megoldást, ez adta az alapötletet a ma már jól ismert „ODO” termékek létrehozására.

2008-ban kiváló szakemberek közreműködésével kifejlesztettük a nagy népszerűségnek örvendő térkőtisztító porunkat, amely nemcsak maradéktalanul képes megtisztítani a felületet, de közben a környezetet is kíméli. Elkezdődhetett a termék gyártása és forgalmazása, mind a takarítási és tisztítási munkákat ellátó cégek, mind magánszemélyek számára. Mivel már rendelkeztünk a megfelelő szakmai háttérrel, az egyetlen dolog, ami még hiányzott, egy könnyen megjegyezhető és személyes márkanév volt. Szerencsére erre sem kellett sokat várni. Cégünk alapítójának és ügyvezetőjének, kislányától kapott beceneve ma már nem csak a család számára képvisel értéket, de hozzájárult egy, az országban egyedülálló termékcsoport sikeréhez is.

Az „ODO” márkanév napjainkban egyet jelent a minőségi, környezetbarát tisztítószerekkel és professzionális megoldásokkal. Honlapunkon megtalálhatja a legnépszerűbb termékeinket, melyeket webáruházunkban gyorsan és könnyedén meg is vásárolhat. Kínálatunkban térkőtisztító termékeink mellett szerepelnek mosó-tisztító és fertőtlenítőszerek, szagsemlegesítő termékek.

Újdonságként hamarosan kapható lesz a vitorla- és jachttisztító, valamint az olajfaló térkőtisztítót, amely biológiai úton, baktériumokkal bontja le a szennyeződéseket.

Reméljük, hogy termékeinkkel az Ön problémáira is hatékony megoldást tudunk kínálni, és hamarosan elégedett vásárlóink körében köszönthetjük.
Vissza az előző oldalra!
Total Clean Kft. - Magyar